Somorja Napja – a város díjainak ünnepélyes átadása

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Somorja Napja – a város díjainak ünnepélyes átadása

Gazdag kultúrprogrammal színesített gálaest, melyen Somorja Napja alkalmából átadásra kerülnek a város alapszabályában lefektetett városi kitüntetések.

Az önkormányzat a PRO URBE Díjat az alábbi esetekben ítélheti oda:
a) a tudományokban, műszaki téren, a művészetekben, a publicisztikában és a közhasznú tevékenység területén elért kimagasló alkotó tevékenységért,
b) olyan személyek tevékenységének elismeréseként, akik jelentős mértékben hozzájárultak a város gazdasági, kulturális vagy sportéletének a fejlesztéséhez, a város hazai és külföldi hírnevének öregbítéséhez,
c) az emberi élet megmentésében, a város vagy a város polgárai vagyonának a megmentésében tanúsított tettek elismeréseként.

PRO CULTURA Díjat a kultúra területén kifejtett különleges és kivételes teljesítményért nyújtja át a város.

A PRO HUMANA Díjat a szociális vagy egészségügyi téren kifejtett sokéves, különös jelentőséggel bíró tevékenység elismeréseként ítélik oda.

A PRO CIVIS Díjat a város fejlesztése terén kifejtett sokéves, különös jelentőséggel bíró tevékenység, valamint a város vagyonának a gyarapításában elért eredmények elismeréseként ítélik oda.

A PRO HONORIS Díjat a város reprezentálása és propagálása terén kifejtett sokéves, különös jelentőséggel bíró tevékenység, valamint a nemzetközi kapcsolatokban elért sikerek elismeréseként ítélik oda.

A PRO FUTURA Díjat az ifjúság nevelésében elért kimagasló eredmények vagy a sokéves, elismerést érdemlő tevékenységért ítélik oda.

május 08 2022

Részletek

Dátum: május 8
Idő: 16:00 - 18:00
Esemény Categories: , , ,

Helyszín

MsKS, Šamorín – Divadelná sála

Veterná 8
Šamorín, 93101

+ Google Térkép