Tájékoztatás az elmaradt előadásokkal kapcsolatban

Tájékoztatás az elmaradt előadásokkal kapcsolatban

A somorjai Városi Művelődési Központ a fenntartóval történt megbeszélés alapján tájékoztatja tisztelt látogatóit, hogy a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében meghozott intézkedések miatt lemondott előadásai új időpontokban valósulnak meg. A már megvásárolt belépőjegyek az új időpontokra érvényesek.

Azon látogatóink számára, akiknek az új időpont nem felel meg, a belépőjegy árának értékében utalványt állítunk ki, mely bármely más rendezvényünkre érvényes és 2021. december 31-ig felhasználható.

Az előző évadban 2 előadás maradt el. Az egyiket, a Thália Színház Portugál c. előadását, 2020. szeptember 23-án valósítjuk meg, erre az előadásra érvényesek az előző szezon bérletei és a már megvásárolt jegyek is. A második elmaradt előadást pedig az új, 2020/2021-es évad bérletes előadásai keretében pótoljuk, azaz nem 6, hanem 7 előadást kapnak tisztelt bérleteseink a bérlet eredeti áráért.

Az új időpontokat, valamint az időszerű információkat folyamatosan jelentetjük meg honlapunkon, a www.mskssamorin.sk címen. Érdeklődni a +421-31-562 22 41 telefonszámon lehet.

 

A VMK nyitvatartási ideje június 1-től:

munkanapokon 8.00 és 16.00 között.

Megértésüket tisztelettel köszönjük!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük